header

MEgood is een innoverende start up die begin 2019 is opgericht.
Met MEgood speel je serieuze games: goed voor speler, goed voor zijn/haar omgeving.

Wij zijn een aantal professionals die een beproefde door ons bedachte verandermethodiek uit het bedrijfsleven op een laagdrempelige manier gaan implementeren met games voor kinderen, tieners en volwassenen.

We willen middels kortdurende activiteiten die deels in de praktijk worden uitgevoerd, de speler leren duurzaam te denken en te doen wat de speler een ‘grijpbaar’ voordeel oplevert.

De speler:

gaat er op vooruit: games zijn inhoudelijk, bereikbaar en het verbindt. Het is leuk en geeft een grijpbaar resultaat voor de speler en omgeving.

beleeft, ontwikkelt en doet: games bestaan uit maximaal 28 kortdurende activiteiten die deels in de praktijk worden gespeeld.

draagt zichtbaar bij aan een duurzame omgeving: games zijn geënt op de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

kiest welke game hij/zij wilt spelen: games zijn praktische bouwstenen richting groter doel, samen met duurzaamheidsexperts gemaakt.

speelt alleen of in een groep: hoe meer spelers dezelfde game spelen, hoe krachtiger we richting ons gezamenlijke doel bewegen.

krijgt een symbool: games bevatten een uitdaging waarbij de speler punten kan verdienen. Hoe meer games gespeeld, hoe sterker het symbool.

MEgood kan maatwerk leveren voor scholen gebaseerd op de huidige omstandigheden.
Echter alle games worden gemaakt samen met een inhoudelijke expert op het gebied van het onderwerp.

website

GDO

IVN

JMA

NJR

SBB

SME