header

Leren voor Morgen is een groep samenwerkende organisaties die zich inzetten voor leren voor duurzame ontwikkeling: binnen én buiten het onderwijssysteem, van peuter tot professional. Zie hieronder een overzicht van alle leden die op dit moment zijn aangesloten bij de coöperatie. 

Ook jouw organisatie kan lid worden! Als lid ben je welkom op de ledenbijeenkomsten van Leren voor Morgen. We komen zo'n 4 keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten bepalen we de koers van de coöperatie en bespreken we hoe we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Ze bestaan grotendeels uit interactieve en inspirerende sessies en worden altijd afgesloten met een borrel. Verder ontvang je na bevestiging van je lidmaatschap automatisch de interne nieuwsbrief waarmee je op de hoogte gehouden wordt van activiteiten van andere leden en mogelijke kansen voor samenwerking. Daarnaast houden we onze leden per e-mail op de hoogte van de ledenbijeenkomsten en andere belangrijke zaken. 

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden maar je dient wel in te stemmen met de gedrags- en integriteitscode van Leren voor Morgen. Onze statuten zijn beschikbaar op aanvraag. 

Lid worden

GDO

IVN

JMA

NJR

SBB

SME