Postadres:

Leren voor Morgen

Kanaalweg 15

3526 KL Utrecht

 logolvm

Werk je in het onderwijs, wil je aan de slag met duurzaamheid maar je weet niet hoe?
Zoek je inspirerende voorbeelden, ervaringsdeskundigen en samenwerkingspartners?
Of wil je jouw project verbinden en laten groeien? Stel je vraag via onze helpdesk.

 

U kunt ons team per e-mail bereiken:

Giuseppe van der Helm - voor algemene zaken en het HO netwerk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sonja Koonen- office manager- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nine de Jonge - over de website en nieuwsbrieven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roos Wemmenhove - over het MBO netwerk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pleuni de Kind  - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eline Koopman - over het PO en VO netwerk - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Daan de Kruijf - over Circular Skills - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 locatie kanaalweg 15