Campaigners Academy

Hoger onderwijs
logo_jma
Datum: 22 februari 2019 - 24 februari 2019

Heb jij je altijd al willen inzetten voor het klimaat? Of ben je al goed bezig, maar wil je nog meer leren over hoe je de wereld kan veranderen? Wil je dat het liefst doen samen met leeftijdsgenoten binnen een inspirerende organisatie en daarnaast werken aan je (praktische) skills? Meld je dan nu aan voor onze Campaigners Academy!  Deze is dit jaar van 22 t/m 24 februari 2019

De Campaignersacade..wat?

jma

De Campaigners Academy is een trainingstraject dat jongeren opleidt tot allround campaigner op het gebied van klimaat. Tijdens het traject wordt er aandacht besteed aan thema’s als klimaatverandering, ongelijkheid en strijd voor sociale verandering. Daarnaast leer je praktische dingen over de opbouw van een strategische campagne, gesprekstechnieken en het organiseren van mensen.

Je hebt de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een bestaande campagne van ons of een bevriende organisatie. Deze heeft te maken met systeemkritiek: de invloed van grote bedrijven of wetgeving die je wilt veranderen. Heb jij zelf een geniaal campagne-idee? Schroom dat dan niet aan ons door te geven, dan kijken we wat mogelijk is!

Meer over campaigners Academy