Congres Gezonde School 2018

Algemeen
Datum: 30 oktober 2018

Op dinsdag 30 oktober gaat het gebeuren: het eerste Congres Gezonde School! Op landgoed Zonheuvel in Doorn verwelkomen we iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (po, vo en mbo).

Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren. Uniek is dat onderwijs en gezondheidsbevordering letterlijk samenkomen. 

Programma

Bijna 1.300 scholen mogen zich inmiddels Gezonde School noemen, maar wat betekent dit in de praktijk? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe betrek je ouders, leerlingen en studenten? De keuze is reuze; het aanbod van leuke activiteiten groeit met de dag. Wat zet nu echt zoden aan de dijk? Het motto van het eerste congres Gezonde School is dan ook: ‘Laat je inspireren’. We bieden een gevarieerd programma met prikkelende lezingen, interactieve discussies en workshops, inspirerende praktijkvoorbeelden, ontmoetingen en gesprekken. 

overzicht workshops

Waar?

Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn. Van 9.30 - 16.30 uur.

Voor wie?

Het congres Gezonde School is interessant voor iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (po, vo en mbo). Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren. Het congres is gratis.

meer informatie en aanmelden

 

 

Alle datums


  • 30 oktober 2018