Klimaat Helpdesk: Online Premiere

Algemeen
Datum: 29 oktober 2020

donderdag 29 oktober 16:30-18:00

Laat je inspireren door denkers en doeners die met elkaar in gesprek gaan over het belang van toegankelijke wetenschappelijke kennis over klimaatverandering. Maak kennis met de website en kom er achter hoe jij ook mee kunt doen!

De Klimaat Helpdesk is een platform waar je terecht kunt met al je vragen over klimaatverandering. Het doel van dit project is om wetenschappelijke kennis over klimaatverandering toegankelijk te maken. We richten ons primair op scholieren, maar iedereen die vragen heeft en bijvoorbeeld wijs wil worden uit de stroom berichten in de media kan bij ons terecht. 

We hebben de ambitie om een platform te zijn voor iedereen die een vraag heeft over klimaatverandering. En waar dus veel diverse vragen en antwoorden te vinden zijn. Ons eerste doel is dus om zoveel mogelijk mensen hun vraag te laten stellen. Zo kunnen we de website vullen met vragen en antwoorden die echt leven in de samenleving.

Het platform is een initiatief van Scientists4Future NL en Utrecht Young Academy.  Meer over de achtergrond van het platform kun je hier lezen:  https://www.klimaathelpdesk.org/about/

 

 

 

 

Alle datums


  • 29 oktober 2020