Dialoog: kwaliteit van duurzaam onderwijsaanbod

Voortgezet onderwijs
Datum: 3 december 2020

VO voor Morgen wil hét netwerk voor duurzaam voortgezet onderwijs worden. Daartoe is het belangrijk om als leden van Leren voor Morgen samen het gesprek aan te gaan over de kwaliteit van onze producten en diensten. Het doel is te komen tot een gezamenlijk standpunt m.b.t. de kwaliteit die wij richting scholen willen leveren.
 
We nodigen je van harte om deel te nemen aan deze dialoog! Zowel wanneer je een aanbieder bent van lesmateriaal, als een docent, school of scholennetwerk. De dialoog zal digitaal plaatsvinden.
 
Sessie 1:              Donderdag 12 november: 15.00 – 16.30
Sessie 2:              Donderdag 3 december: 15.00 – 16.30
 
Doe jij mee?      Stuur een e-mail naar Anne Remmerswaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Geef hierin ook aan bij welke sessie(s) je aansluit.
 
De dialoog bestaat uit twee rondes. In de eerste sessie verkennen we met elkaar wat de kwaliteit van duurzaam onderwijs bepaalt en vergelijken dit met bestaande criteria. Op basis van deze sessie worden uitgangspunten voor de kwaliteit van duurzaam onderwijsaanbod opgesteld. In de tweede sessie worden deze getoetst, verdiept en aangescherpt.
 
SME organiseert deze dialoog namens Leren voor Morgen. Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meedenken of op de hoogte blijven? Of heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

Alle datums


  • 3 december 2020