Ledenpanel whole school approach

Algemeen
Datum: 9 november 2020

Verschillende organisaties en initiatieven in Nederland gebruiken het gedachtegoed achter de whole school approach. Deze integrale aanpak om duurzaamheid tot het DNA te maken van scholen, blijkt nog te weinig concreet. Daarom is deze zomer een project gestart om dit gedachtegoed écht tot ontwikkeling te brengen en jij kan daaraan meewerken!

Een whole school approach: wat is dat nu eigenlijk? Omdat veel mensen hier een andere invulling aangeven zal het projectteam een gemeenschappelijke taal ontwikkelen voor de WSA, met praktische en duidelijke beschrijvingen. Ook wordt een programmaplan opgesteld om een beweging op gang te brengen rond het verankeren van duurzaamheid in het onderwijs, waarin de verworven inzichten worden verwerkt.

Leden van Leren voor Morgen worden uitgenodigd om op verschillende momenten met het projectteam mee te denken. De eerste klankbordsessie is inmiddels geweest en proeftuinen worden opgestart. Ook is er een ledenpanelbijeenkomst, waarvoor alle leden van Leren voor Morgen zijn uitgenodigd. Het projectteam zal de resultaten van het project tot dan toe presenteren en alle leden wordt gevraagd hierop te reageren.

De ledenpanelbijeenkomst vindt plaats op maandag 9 november van 14:00 tot 16:00 uur. De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden via ZOOM. Aanmelden kan tot 2 november, opdat het projectteam voldoende tijd heeft om de vorm van de bijeenkomst af te stemmen op het aantal deelnemers.

Meld je voor 2 november aan via deze link: https://forms.gle/f3d6gUYZS3Bf2wni9

 

 

Alle datums


  • 9 november 2020