Online Docententraining Biolearn

Voortgezet onderwijs
Datum: 28 oktober 2020

Op woensdag 28 oktober van 16:00-18:00 vind er een gratis online docententraining plaats. 
Leren over en voor een duurzame toekomst door te kijken naar de natuur, dat is waar BioLearn om draait. Wij zijn ervan overtuigd dat er in de natuur al veel duurzame oplossingen te vinden zijn waar wij als mensen nog van kunnen leren. Jouw leerlingen kunnen door BioLearn nu al leren hoe ze door deze bril naar de natuur kunnen kijken. Hierbij gaan ze zelf creatief aan de slag met het ontwerpen van een duurzame toekomst voor ons allemaal.

BioLearn is een vierjarig project dat vanuit het EU-fonds Erasmus+ wordt gefinancierd en gericht is op het ontwikkelen van lesmateriaal voor 12 – 16-jarigen en het trainen van docenten en educatief medewerkers op het gebruik van dit lesmateriaal. Vanuit dit project kunnen wij op een aantal scholen in Nederland een gratis docententraining komen verzorgen!

Heb jij interesse in een docententraining op maat bij jou op school, deelnemen aan de docententraining op 28 oktober of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar Denise Groeneweg op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

website

 

 

Alle datums


  • 28 oktober 2020