Biobeurs

Algemeen
Datum: 23 januari 2019 - 24 januari 2019

De Bio-beurs

De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector. Voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch.

Wilt u informatie over trends en innovatie in de biologische sector dan is de Bio-beurs the place to be. U vindt er culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer!

Twee dagen vol culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer!

Exposanten

Op de Bio-beurs vindt u volop inspiratie en kennis bij meer dan 350 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten op het ondernemersplein waar startende bedrijven zich presenteren.

Programma
Naast de beursvloeren met de Bio-beurs, Pureness en BioMechaTech is er een inhoudelijk programma. Er zijn maar liefst 75 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs, verspreid over de twee beursdagen. Hier kunt u uw kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. In het programma is altijd extra aandacht voor omschakelen, startende ondernemers en de laatste ontwikkelingen in onderzoek. 

Programma Bio-Beurs

Food inspiration
In hal 2 vindt u het unieke Foodplein waar elk jaar weer een verrassend programma voor u wordt samengesteld met live cooking en masterclasses van topchefs. Van vegetarische sushi tot bokkenvlees, iedere kok laat zich van zijn of haar beste kant zien! 

Openingstijden en Locatie    

Woensdag 23 januari: 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 24 januari: 10.00 - 19.00 uur

In de IJsselhallen, Zwolle

Biobeurs 2019