Biobeurs

Algemeen
Datum: 23 januari 2019 - 24 januari 2019

De Bio-beurs

De Bio-beurs is dé vakbeurs voor de biologische sector. Voor iedereen die professioneel geïnteresseerd is in biologisch.

Wilt u informatie over trends en innovatie in de biologische sector dan is de Bio-beurs the place to be. U vindt er culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer!

Twee dagen vol culinaire masterclasses, inhoudelijke workshops, product innovaties, ontwikkelingen in de mechanisatie, kennis over omschakelen en nog veel meer!

Exposanten

Op de Bio-beurs vindt u volop inspiratie en kennis bij meer dan 350 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten op het ondernemersplein waar startende bedrijven zich presenteren.

Kennis en debat
Ook zijn er ruim 80 inhoudelijke workshops, verspreid over de 2 beursdagen. Hier kunt u uw kennis over biologisch vergroten en verder verdiepen. Binnen het workshop-aanbod is elk jaar extra aandacht voor omschakelen, startende ondernemers en de laatste ontwikkelingen in onderzoek.

Food inspiration
In hal 2 vindt u het unieke Foodplein waar elk jaar weer een verrassend programma voor u wordt samengesteld met live cooking en masterclasses van topchefs. Van vegetarische sushi tot bokkenvlees, iedere kok laat zich van zijn of haar beste kant zien! 

Openingstijden en Locatie    

Woensdag 24 januari 2018, 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 25 januari 2018, 10.00 - 19.00 uur   

In de IJsselhallen, Zwolle

Biobeurs 2019