MBO voor Morgen heeft aanjagers: regiogidsen en ambassadeurs die de ambitie delen om duurzaamheid in het MBO te versnellen. Ambassadeurs en regiogidsen worden 1 a 2 x per jaar uitgenogid voor een bijeenkomst om kennis en ervaring te delen en mee te denken over een gezamenlijke agenda voor duurzaamheid in het MBO. 

Regiogidsen

Onze regiogidsen hebben een uitgebreid netwerk in hun regio en zijn in staat om mensen te verbinden zodat duurzaamheid binnen het MBO versneld wordt. Ook hebben ze een landelijke rol: de regiogidsen ontmoeten elkaar enkele keren per jaar en zetten samen strategieën uit om duurzaamheid binnen het MBO onderwijs te versnellen.

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben de bereidheid uitgesproken om op projecten rond duurzaamheid en MBO onderwijs op ad hoc basis te ondersteunen. Bijvoorbeeld door informatie in hun netwerk te verspreiden, de regiogidsen te ondersteunen bij het organiseren van een regionale meeting of eigen ideeën, vragen, successen en lessen te delen met anderen in het netwerk die daar om vragen.

overzicht van onze ambassadeurs

Wil je misschien regiogids of ambassadeur worden of wil je meer weten? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.